Over de praktijk

Podoposturale therapie in Leeuwarden

De praktijk voor podoposturale therapie Dunnink is gevestigd in Leeuwarden. Hij komt voort uit een familiebedrijf in de vierde generatie, waar de voet al meer dan een halve eeuw centraal staat.

dirk-dunnink_klein

Pionier

Vanaf 1985 is Dirk Dunnink zich gaan toeleggen op podologie en podoposturale therapie. Daarmee behoort hij tot een van de pioniers in Nederland. Hij was een van de eersten die de mogelijkheden herkende om mensen dankzij deze praktische methode van chronische klachten af te helpen. Om zich de methode eigen te maken volgde hij diverse vakopleidingen, onder meer bij de grondlegger ervan zelf: de Franse neuroloog professor R.J. Bourdiol (1928-2003).

Register Podoposturaal Therapeut

Sinds vele jaren is Dirk Dunnink in Leeuwarden officieel geregistreerd als Podoposturaal Therapeut. Daarvoor volgt hij met veel gedrevenheid de benodigde bijscholing. Ook is hij regelmatig te vinden op congressen over de nieuwste ontwikkelingen op zijn vakgebied.

Beroepsverenigingen

podo_dunnink-01_klein loop

Dirk Dunnink is aangesloten bij het Omnipodo Genootschap, Stichting LOOP (de Nederlandse beroepsvereniging voor onder meer podoposturaal therapeuten) en AEPI.F.B.P. Binnen de voorlopers van de Stichting LOOP was hij langdurig actief in een bestuursfunctie.

>> Bezoek de website van Stichting LOOP voor meer informatie

>> Bezoek de website van het Omnipodo Genootschap