Hoe werkt een behandeling

U wilt af van pijn of lichamelijk vermoeidheid die u vaak ervaart. Wanneer die klachten te maken heeft met afwijkingen in uw lichaamshouding, kunnen ze worden verholpen met podoposturale therapie.

Onderzoek en behandeling

Om de oorzaak van uw klachten vast te stellen en een oplossing te vinden gaat de podoposturale therapeut vergelijkbaar te werk als iedere arts of fysiotherapeut. Iedere behandeling start met een gedegen onderzoek van uw klachten. Dit onderzoek is de basis voor uw behandeling. Een aantal controles maken deel uit van deze behandeling.

Meer lezen

>> Onderzoek

>> Behandeling en controle

Wat kost het?

U wilt meer weten over de kosten van een behandeling met podoposturale therapie. Zoekt u informatie over de prijs van een extra paar therapiezooltjes, bijvoorbeeld voor in uw wandel- of sportschoenen?

>> Meer informatie over de kosten van podoposturale therapie

Vergoeding door zorgverzekeraars

Heeft u een uitgebreid aanvullend pakket bij uw zorgverzekering? In dat geval kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van podoposturale therapie.

>> Lees actuele informatie over vergoeding door zorgverzekeraars

Goed om te weten

Om optimaal plezier te hebben van uw behandeling met podoposturale therapie, geven we u graag enkele tips en aanbevelingen

>> Lees hier tips om optimaal van podoposturale therapie te profiteren